L.L. Junior feltételt szabna volt párjának: szerződésbe foglalná, hogy be kell mutatnia leendő párját

Forrás: L.L. Junior / Instagram -
szerződés feltétel L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior és Hopp Csilla kapcsolata igen viharos. Kisifuk elvesztése óta nagyobbik gyerekük elhelyezése miatt harcolnak egymással. A rapper erre akarja kérni volt kedvesét.

Ügyvédeikkel karöltve próbálnak közös nevezőre jutni L.L. Juniorék. A rapper szertené szerződésbe foglalni, hpgy Csillának kötelessége bemutatnia leendő kapcsoaltát, ám az ex kedves ebbe nem akar belemenni.

L.L. Junior Forrás: L.L. Junior / Instagram

„Mindkét fél arra törekszik, hogy minél hamarabb megegyezzenek. Az már eldőlt, hogy közös felügyeletet szeretnének váltott elhelyezéssel, de az egyéb részletekben és feltételekben még nincs megállapodás.Szerették volna belefoglalni a megállapodásba, hogy amennyiben Csillának új párja lesz, őt köteles bemutatni Juniornak, aki ezután mérlegeli, hogy a férfi találkozhat-e Lacikával. Ezt ügyfelem és én is elutasítottuk, jeleztem Junior ügyvédjének, nem írjuk alá a megállapodást, amíg ilyen feltételek szerepelnek benne, ezért ez a rész ki is került belőle" - mesélte Csilla jogi képviselője, dr. Horváth András.

„Még nem kaptuk meg a Csilla ügyvédje által átírt változatot, így arról, hogy a végleges megállapodás mit tartalmaz majd, még nem tudok nyilatkozni. Ám az igaz, ügyfelem részéről volt olyan kikötés, hogy amennyiben a gyermeke anyjának új párja lesz, szeretne vele találkozni, megismerni őt, mielőtt a gyermek életében részt venne. Azt gondolom, ez abszolút megalapozott elvárás, hiszen bárki vesz részt Lacika gondozásában, esetleg nevelője lesz a gyermeknek, azt szeretné ismerni a szülő" – magyarázta L.L. Junior ügyvédje, dr. Mester Csaba - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.