Szakított a Love Island győztes párja Zsófi és Tícián

Forrás: RTL Klub -
Love Island Zsófi Tícián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zsófi és Tícián nyerték az RTL Klub szerelem kereső műsorát és ezzel együtt a húsz milliós fődíjat is. A műsor vége után is szinte minden idejüket együtt töltötték, ám úgy néz ki, a szerelem mostanra kihűlt.

Zsófi és Tícián közösségi oldalaikon tájékoztatták követőiket, hogy szerelmük kihűlni látszik.

A paplan alatt akciózott a Love Island két szereplője: Zsófi és Ticián bújtak össze Forrás: RTL Klub

„Nem érdemel több fejezetet az életemben az, aki ezrek előtt elhordja a kapcsolatunkat, hazug szavakkal illeti azt az embert, aki szeretetteljesen volt végig mellette. Ha egy kapcsolatnak vége van, ne keressük a hibást, elmúlt. Tisztelettudóan kell kezelni, mert az életünkben egy fejezet volt" - írta Zsófi, aki nagyon úgy tűnik, hogy véglegesnek gondolja döntését, nem úgy, mint Tícián.

„Nem tudom, miképpen lehet ezt kettőnk közt megoldani, de ha meg lehet, akkor meg is oldjuk, nemhiába mi nyertük a Love Islandet. (...) Azért, hogy így vagyunk, én vagyok a hibás, mert rosszul reagálok dolgokra, de a lényeg, hogy szeretem Zsófit"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.