Szegény körülmények között él az X-Faktor felfedezettje, Ruszó Tibor

X-Faktor szegénység Ruszó Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ruszó Tibor, az X-Faktor fiatal felfedezettje elárulta, családjával nagyon nehéz körülmények között élnek.

Ruszó Tibor nevét lassan kezdi megismerni az ország: a tehetséges fiú a szlovákiai Balogújfaluról indult el Budapestre, az X-Faktorban szerencsét próbálni. A 16 éves srác most a hot! magazinnak vallott arról, milyen szegény körülmények között él családjával.

Falusi roma családból származom, de mi már nem követjük a klasszikus hagyományokat. Nagyon szegények vagyunk, előfordult, hogy nem volt mit enni. A család helyzete most sem változott sokat, hisz édesapámat tavaly leszázalékolták. Amikor Budapestre jöttünk, akkor kapott infarktust, azóta nem dolgozik, csak a kevéske nyugdíjából él. Ennek ellenére mindig van étel az asztalon, de a háztartásbeli édesanyám nehezen tudja beosztani a pénzt. Sokszor kell kölcsön kérnünk, sok a tartozásunk. A számlákat még ki tudjuk fizetni, de semmi többre nem jut pénzünk. A nagycsalád gyakran segít, kölcsön adnak vagy összedobják a pénzt, hogy Budapestre tudjak utazni. Nekik köszönhető, hogy a szüleim el tudnak jönni az élő műsorra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.