Letiltották Damu Roland estjének Facebook eseményét

letiltás Damu Roland Facebook közösségi oldal est
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valaki jelenthette a Facebooknak Damu Roland önálló estjének eseményét, és a közösségi oldal letiltotta azt. A szervezők mérgesek.

Hamarosan önálló esttel térhet vissza a színpadra Damu Roland, ám a minap váratlan dolog történt: a Facebook letiltotta az előadás eseményét. Nem tudni, mi történt, a szervező szerint valaki nagyon keresztbe akar tenni a színésznek és jelentette a közösségi oldalnak. Ez azért is probléma, mert így nem tudják sem reklámozni, sem megosztani az eseményt.

Valamilyen oknál fogva a Facebook letiltotta Damu Roland kollégánk önálló estjének eseményét, sem megosztani, sem reklámozni nem tudjuk. Vajon miért? Kiket zavarhat Damu Roland verses, zenés, megrázóan felkavaró, szerethetően bohém műsora? Már most, a premier előtt" – szúrta ki a Showszínház posztját a Ripost.

Damu Roland Fotó: Margitay Klára

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.