Házassági válságáról vallott a Sztárban sztár leszek! döntőse, Sebestyén Katja

házasság válság Sebestyén Katja Sztárban sztár leszek!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Katja, a Sztárban sztár leszek döntőse elárulta, 18 éve él házasságban férjével és volt, hogy a válást fontolgatták.

Sebestyén Katja őszintén mesélt házassági válságáról és arról, hogyan sikerült megmenteniük azt.

A Sztárban sztár leszek! versenyzője, Sebestyén Katja vetéléseiről vallott Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

"Egy hivatásos feleségének lenni nem egyszerű, Zoltán ekkor már rendőrként dolgozott és sajnos sosem tudtuk, mit hoz az adott nap. Amellett, hogy ők hétköznapi hősök, nehezek és kiszámíthatatlanok a mindennapok, ráadásul engem is megkavartak a hormonok és a terhességi depresszió, így bizony egyre többet veszekedtünk.

Hangosan éltünk, én próbáltam az énekelésbe menekülni, ami szintén nem halk, így a szomszédokkal is egyre több konfliktusunk volt, ami még több feszültséget és így még több veszekedést jelentett.

Ekkor jött egy lehetőség, kiköltöztünk a fővárosból egy kis tanyaszerű helyre Csömörre. Ez mindent megváltoztatott. Abban a vidéki nyugalomban újra egymásra találtunk és nemsokára meg is született a kislányunk" - mesélte a Blikknek Tóth Vera sersenyzője, aki vasárnap harcba száll a legjobb énekes címért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.