Szinte mindenütt ingyen lehet parkolni december 24-étől újévig Budapesten

Forrás: zugloiparkolas.hu -
karácsony parkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Budapest közterületi várakozási övezeteiben a december 23-ai üzemzárástól 2020. január 2-án reggel 8 óráig díjmentesen lehet parkolni - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ kedden az MTI-t.

Néhány várakozóhelyen azonban abban az időszakban is kell fizetni parkolási díjat - hívták fel a figyelmet a közleményben. A szokásos rend szerint kell fizetni a Várban lévő és a Citadella alatti, a Flórián üzletközpont melletti és a Margitsziget északi részén található parkolóban, valamint a VIII. kerületi Rákóczi tér alatti mélygarázsban.

Forrás: zugloiparkolas.hu


A díjmentesség nem vonatkozik az őrzött, fizetős P+R parkolókra sem, ezek: a Hűvösvölgy végállomásnál, a Pillangó utcai metróállomásnál, az Örs vezér tere metróvégállomás mellett, az Újpest-Városkapu metróállomásnál, a Kőbánya-Kispest metróvégállomás mellett, valamint a KÖKI Terminálnál lévő parkolók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.