Justin Timberlake közleményben kért bocsánatot családjától és a rajongóitól azért, mert a lesifotók tanúsága szerint részegen egy kolléganőjét ölelgette pár nappal ezelőtt.

Lassan két hete, hogy felröppent a pletyka, miszerint megcsalja feleségét Justin Timberlake. Az énekesről olyan lesifotók készültek, amelyen láthatóan részegen kolléganőjét ölelgeti félreérthető helyzetben.

Az énekes most megelégelte a róla szóló híreket, és a közösségi oldalán árulta el, mi is a helyzet valójában. Közleményében elnézést kért viselkedése miatt a rajongóktól és a feleségétől, Jessica Bieltől.

Próbáltam távol tartani magam mindenféle pletykáktól, de a családom érdekében muszáj megszólalnom. Szeretném tisztázni, hogy semmi nem történt kettőnk között. Nagyon sokat ittam és rettentően megbántam az akkori viselkedésemet. Nem így szeretnék példát mutatni a kisfiamnak. Bocsánatot kérek a felségemtől és a családomtól, amiért ilyen kellemetlen helyzetbe hoztam őket. Azon vagyok, hogy minél jobb férj és édesapa legyek."