Buszsofőrt bántalmazott egy 17 éves fiú

Forrás: Shutterstock -
buszsofőr Nyíregyháza bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetése miatt folytat nyomozást egy 17 éves nyírteleki lakos ellen – írta meg a police.hu.

2019. december 6-án este egy Nyíregyházára menetrend szerint közlekedő autóbusz sofőrje egy háromfős társaságot felszólított, hogy ne hallgassák olyan hangosan a zenét, és a náluk lévő italt tegyék el. Az utasok a felszólításnak nem tettek eleget, és nemtetszésüket fejezték ki - írja a ripost.

Illusztáció Forrás: Shutterstock

Miután az autóbusz beérkezett a nyíregyházi autóbusz-végállomásra, a társaság 17 éves tagja nem szállt le a járműről, odament a busz vezetőjéhez és bántalmazta.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, és a feltételezett elkövetőt a helyszín közelében elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a fiút gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.