Az interneten árulják Andy Vajna forgatókönyveit: Vajna Timi nem örül

Vajna Timi forgatókönyv Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna árverésre bocsátott forgatókönyveit az interneten árulják: Vajna Timi szomorú, hgy hasznot akarnak húzni belőle. 

Árverésre bocsátotta az özvegy Andy Vajna személyes tárgyait és különleges kincseit. Az így befolyt összeg egy részét jótékony célra fordítaná Timi, ezért rendezte meg az aukciót, és ezért is fáj neki, hogy egyesek hasznot akarnak húzni a hozzájuk került tárgyakból. Az elkelt forgatókönyveket ugyanis az interneten árulják, ráadásul jóval nagyobb összegért.

Vajna Timi szomotú, amiért hasznot akarnak húzni Andy személyes tárgyaiból Forrás: TV2

"Szomorúan veszem tudomásul, hogy a forgatókönyveken így adnak tovább. Az aukciót részben jótékonysági célból szerveztük meg, abban reménykedve, hogy Andy tisztelői és a filmrajongók licitálnak majd. Már csak abban bízhatok, hogy a sokszoros áron meghirdetett forgatókönyvek végül tényleg olyan gyűjtőhöz vagy rajongóhoz kerülnek, aki értékelni tudja azokat" - mondta a Blikknek Timi. A skarlát betű díszpéldányát több mint fél millióért árulják a neten, holott 90 ezer forintért jutottak hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.