Időjárás: fehér december helyett 15 fok is lehet a következő napokban

Forrás: Shutterstock -
december időjárás felmelegedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába van december, úgy tűnik, az időjárás még ragaszkodik az őszhöz. A következő napokban akár 15 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála.

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Reggel és estétől többfelé lehet újabb eső, záporeső, de napközben átmeneti szünet lesz a csapadékban. Estig a déli, estétől az északnyugati szél erősödhet meg. 3 és 9 fok között alakul a hőmérséklet.

Forrás: Shutterstock

Szombaton a nap első felében sokfelé lesz eső, zápor, majd délután csökken a felhőzet, rövid időre a nap is kisüt. Délelőtt az ÉNy-i, délutántól a DNy-i szél lesz élénk. 5 és 10 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap és hétfőn változóan felhős időre van kilátás, mindkét nap többórás napsütéssel. Vasárnap 9, hétfőn már 11 fok körül alakulhat a csúcsérték - jelentős enyhülés valószínű. A déli szél gyakran lesz erős.

Kedden és szerdán a reggeli ködfoltok feloszlása után változóan felhős, napos idő lesz. Csapadék nem alakul ki. A déli szél erős, olykor viharos lehet. 10-15 fokos tavaszias enyheség várható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.