Vádat emelnek a kiskunhalasi férfi ellen, aki betört egy házba és felakasztotta a tulajdonost

Forrás: Dreamstime -
bűnöző betörés vádemelés akasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfi betört egy kiskunhalasi házba, amelynek tulajdonosát kis híján brutális módon megölte. Az eset három évvel ezelőtt történt, a tettes hamarosan bíráság elé áll.

A gyanú szerint 2016 nyarán egy akkor 36 éves kiskunhalasi férfi megjelent az egyik helyi tanyán, ahol az ott lakó középkorú férfit leütötte. Ezt követően az eszméletlen sértettet az udvarban felakasztotta egy vasoszlopra, és elment a helyszínről. A sértettre élettársa talált rá, aki azonnal orvosi segítséget hívott, így a férfi túlélte.

A beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a sértett az akasztás során életveszélyes sérülést szenvedett, ami nála a klinikai halál állapotát eredményezte. A gyors és szakszerű orvosi segítség akadályozta meg a biológiai halál beálltát. Ugyancsak a szakvélemény szerint a férfinál maradandó fogyatékosság alakult ki.

A kép csak illusztráció Forrás: Dreamstime

A kiskunhalasi gyanúsítottal szemben emberölés bűntett kísérlet miatt folytatott nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya. A nyomozást befejezték a rendőrök, és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban átadták az illetékes ügyészségnek – számolt be róla a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.