Terry Black árván maradt gyermekei áram nélkül töltik majd az ünnepeket. 

Nem tudták még rendesen meggyászolni apjuk halálát Terry Black árván maradt gyermekei, ugyanis egyik probléma jön a másik után. Hamarosan kikacsolják lakásukban az áramot az adósságok miatt. A német áramszolgáltató nem küldött nekik számlát apjuk halála óta, a gyerekek gyámja, Árvai Mónika nem jogosult a 640 eurós (211 ezer forintos) tartozás befizetésére, de nem is telik nekik rá. 

Terry Black gyerekei áram nélkül maradnakForrás: TV2

"Folyamatos idegeskedés az életünk. Ez a két gyerek még meggyászolni sem tudta az apját nyugodtan! Folyton aggódni kell az újabb és újabb nehézségek miatt. Az ünnepeket áram nélkül töltjük. Főzni, mosni se tudok már a hét végén. Addigra kikapcsolják az áramot" - mondta a Blikknek Mónika, aki Magyarországon szeretne Fanny gyámja lenni, itthon már született is erről jogerős határozat, de Münchenben még nem sikerült elintézni ezt az ügyet. Pedig a nőnek könnyebb lenne, hiszen itthon van lakása és munkája, de nem hozhatja Fannyt haza. A lánynak előbb be kell fejeznie az iskola első félévét, és meg kell szüntetniük az államilag kirendelt német gyám hatáskörét.

"Kénytelen voltam ezt meglépni, hiszen itt egyetlen fillérrel sem járultak hozzá a gyerekek eltartásához. Fizetnem kell a hitelt is, amiből Terryt eltemettük, és csak otthon van munkalehetőségem. Igyekszem széppé varázsolni ezt a szomorú karácsonyt a gyerekeknek, küzdök a végsőkig értük, de a német hatóság mindenben megköti a kezem. Hiába lobogtatom a németre lefordított határozatot, hogy a kislány teljes jogú gyámja lettem, ha mégis megpróbálom hazavinni Fannyt karácsonyra engedély nélkül, letartóztathatnak. Viszont arra nem tudtak megoldást találni, hogyan legyen áram a lakásban, hogy itt ünnepelhessünk. Kétségbe vagyok esve, és alig várom, hogy végleg hazaköltözhessünk" - mondta.