Emma Taping már januárban karácsonyra vásárol: évente 2000 fontot költ a meglepetésekre

karácsony meglepetés ajándék Emma Taping
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Man-szigeten élő Emma Tapping évről-évre több száz ajándékkal lepi meg a gyermekeit.

A nő éves szinten legalább 2000 fontot, azaz 775 ezer forintot költ meglepetésekre, de volt olyan év, amikor a kiadásai meghaladták az 1 millió forintot is.

A nő a Mirrornak mesélt vásárlási szokásairól. Az interjúból kiderül, hogy ezt az elképesztően magas összeget nem pár hét vagy pár nap alatt költi el, hanem már januárban elkezdi az ajándékok beszerzését, hogy év végén örömet okozhasson gyermekeinek.

Emma Tappinget sokan bírálják ajándékozási szokásai miatt, de ő büszkén vállalja a valóságot. Az idei ajándékhalomról néhány napja töltött fel videót az Instagramra. A felvételen gondosan becsomagolt meglepetések láthatók, amelyek egy fél szobát elfoglalnak.

A videó alatt megoszlanak a vélemények: vannak, akik hüledeznek a rengeteg ajándék láttán, de akadnak olyanok is, akik azzal viccelődnek, hogy bárcsak egyszer Emma családjával karácsonyozhatnának.

Emma Tapping egyébként néhány évvel ezelőtt a This Morning című reggeli tévéműsorban elmondta, hogy egyáltalán nem gazdag, és ezt a hihetetlen mennyiségű ajándékot kizárólag a precíz tervezésnek köszönheti, és azt is leszögezte, hogy esze ágában sincs változtatni a különös karácsonyi szokásán. -írja a szeretlekmagyarorszag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.