L. L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyű álmot hozzon az éj című dalával augusztusban elhunyt kisfiára emlékezik L.L. Junior, amit Horváth Charlie-val közösen énekel. 

"Életem legnehezebben megírt dala ez. Dávidkának szól. Köszönöm Horváth Charlie bácsinak, hogy eljött és újraénekelte velem. Köszönöm Várkonyi Mátyásnak és Nagy Anikónak (Miklós Tibor szövegíró özvegyének, jogutódjának) szíves hozzájárulásukat.
Köszönöm az orvosoknak és azoknak ápolóknak, akik a tragédia helyszínén mindent megtettek azért, hogy megmentsék a kisfiamat...
A dalból befolyt összeget az OMSZ-nek ajánlom fel, hogy Isten áldásával , minél több életet menthessenek meg , mert attól függetlenül, hogy sajnos nekünk nem sikerült, ezek az emberek embert próbáló, csodálatos munkát végeznek!" - írta a Facebookján a gyászoló zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.