Ismét gyászol L.L. Junior: kisfia után legjobb barátját is elveszítette

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
barát gyász veszteség L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élete legnehezebb évén van túl L.L. Junior, aki nyár végén elveszítette hároméves kisfiát, Dávidkát. Év végén pedig legjobb barátjától és producerétől is búcsúznia kellett...

"Fájó szívvel, ezzel a dallal búcsúzom testvéremtől, Lakatos Robitól, aki nem csak a producerem, munkatársam volt, hanem hű testvérem és legjobb barátom 20 éven át, karrierem velem álmodója, és aktív kivitelezője, aki óriási űrt hagyott maga után! A dal szerzője felesége, Rita, akivel közösen folytatjuk majd a munkánkat. Hát gyerekek, ez most eléggè szívfacsaró karácsony, de sosem felejtjük el szeretteinket!!! Most mèg Szomorúan, de a Szent Szellem vígasztalásával kívánunk meghitt boldog karácsonyt mindenkinek! Öleljétek jó szorosan át szeretteiteket, mert minden perc számít!!!" - írta posztjában Junior.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.