Sváby Andrásnak sok csalódást hozott az idei év

Fotó: Hámori Zsófia - Life.hu -
2019 csalódás Sváby András évértékelés év
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sváby András úgy érzi, ennél az esztendőnél csak jobb jöhet jövőre.

A Blikk információi szerint 150 ezer forintos bírsággal megúszta az a sofőr, aki július elején életveszélybe sodorta az ATV műsorvezetőjét és kisfiát, Milánt. Sváby éppen a bölcsőde előtt parkolva vette ki a gyermekét az autóból, amikor egy másik autós beléjük hajtott. Pár centin múlt, hogy nem történt tragédia, a sofőr viszont elhajtott a helyszínről, úgy tudjuk, egy forgalomból kivont autóval furikázott.

"Ez a büntetés nevetséges! A gyorshajtók fizetnek 150 ezer forintot, nem a papírok nélkül cserbenhagyásos balesetet okozók."

– háborgott Sváby András, akitől még csak bocsánatot sem kért a férfi. – Azok után, amit művelt, nem voltak illúzióim, hogy megteszi...

Fotó: Hámori Zsófia - Life.hu

A Heti Napló műsorvezetője reméli, következő éve szerencsésebb lesz, hiszen nem ez volt az egyetlen rendőrségi ügye: ősszel kiderült, egy francia csaló Sváby arcképével szédít magányos asszonyokat és csal ki tőlük kisebb-nagyobb összegeket, az ügyben külföldön nyomozás indult, az év vége felé pedig azzal került a hírekbe a riporter, hogy szélhámosok az ő nevével visszaélve próbálnak gyógyulásra vágyó cukorbetegeket átverni, kamugyógyszereket értékesíteni.

"Megtettük a feljelentést az ügyvédemmel, Horváth Lóránttal, mert ezt nem fogom annyiban hagyni. A riport megjelenése óta több százan kerestek meg azzal, hogy ők is vettek a szerből. Az lesz a jövő évi projektem, hogy ennek véget vetek"– jelentette ki Sváby András.

"Magánéletileg nagyon rossz éven volt, nem szerettem 2019-et. Nemrég elveszítettem édesanyámat, apu is sokat betegeskedett idén, remélem, jövőre több örömben lesz részem!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.