Szexi harcosnő vált Trokán Nórából egy sorozatban

szexi Trokán Nóra sorozat harcos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Trokán Nóra legújabb szerepe kedvéért vált szexi harcosnővé.

Trokán Nóra a Netflixen látható Vaják című sorozatban kapott egy kisebb szerepet. A színésznő szexi harcosnővé, driáddá vált, és olyan sztárok mellett dolgozhatott, mint például Henry Cavill.

Több szerepre is megnéztek, végül egy driád bőrébe kellett bújnom, aki a társaival együtt egy elvarázsolt erdőben él. (...) Bár a sorozat igen nagy részét Magyarországon forgatták, a mi erdős jeleneteinket a Kanári-szigetek egyik legkisebb szigetén vettük fel. Én nyolc napot töltöttem kinn, és nagyon nehezen megközelíthető helyszíneken, konkrétan egy erdő mélyén dolgoztunk, ami élőben is úgy nézett ki, mint a sorozatban. Nagyon izgalmas és embert próbáló feladat volt 10 Celsius-fokban, a külvilágtól szinte teljesen elzárva, sokszor esőben és sárban napi 12 órát forgatni, de sok jó élménnyel gazdagodtam ez idő alatt" – mesélte a Borsnak.

Trokán Nóra Fotó: Polyák Attila/Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.