Közösségi oldalon üzent a kőbányai gyilkosság gyanúsítottja

gyilkosság gyanúsított kőbányai gyilkosság üzenet közösségi oldal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kőbányai gyilkosság elsőszámú gyanúsítottja, Cs. Dániel egy hozzátartozóján keresztül üzent az ismerőseinek, bízva abban, hogy hisznek az ártatlanságában.

A mai napig kitart az ártatlansága mellett a kőbányai gyilkosság gyanúsítottja. A 23 éves Cs. Dániel a gyanú szerint július végén ölte meg ex-szerelmét, K. Katát, a lány lakásában.

Kata életét egy késsel oltották ki, gyilkosa pedig egy pulóvert tömött a szájába, hogy ne kiabálhasson. A történtek után körözést adtak ki, és Dánielt egy frankfurti bevásárlóközpontban fogták el. -írja a Ripost.

Bár a bizonyítékok ellene szólnak, a férfi küzd a vélt igazáért, nemrégiben még a Facebookon is üzent, amit az egyik családtagja tolmácsolt a közösségi oldalon.

„Köszönöm szépen minden barátomnak, ismerősömnek, kollégámnak és minden embernek, aki hisz bennem, támogat engem vagy a családom! Köszönet azoknak is, akik segítenének és saját idejüket, megítélésüket nem sajnálva kiállnak értem akár az interneten, akár máshol. A ti bizalmatok ad erőt és hitet mindennap"

– üzente a Blikk információi szerint az előzetesben ülő férfi, majd kellemes ünnepeket kívánt a barátainak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.