Exatlon Hungary sérülés Kótai Mihály agyrázkódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csúnya sérüléssel kezdte az Exatlon Hungaryt Kótai Mihály.

Kótai Mihálynak nem indult jól az Exatlon Hungary, az egyik játékban óvatlan volt és lefejelt egy vasrudat. Bevitték a kórházba, ahol kiderült, agyrázkódást szenvedett.

A harmadik napnak úgy indultam neki a pályának, hogy nyernem kell, hiába figyelmeztettek, hogy veszélyes lehet. Egy pillanatig elsötétült minden, és nem emlékszem pontosan, hogy mentem végig a pályán. Ami nekem pár másodpercnek tűnt, az valójában hosszú percekig tartott. Nagyon haragszom magamra, és cikinek érzem, hogy gyerekesen viselkedtem, nem hallgattam azokra, akik figyelmeztettek. (...) A verseny után nem éreztem jól magam. Aztán ettem egy müzlit, amit azonnal ki is hánytam, ekkor mondták, hogy ez nem játék, biztosan agyrázkódás, így rögtön kórházba vittek, ahol két napon át kerülgettek a rosszullétek" - mesélte sérüléséről a sportoló a Blikknek.

Egyelőre nem tudni, folytathatja-e a műsort. Kótai nagyon bízik abban, hogy az orvosok engedélyezik neki, hogy visszatérjen a játékba.

Kótai Mihály Forrás: Instagram/Kótai Mihály

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.