kritika Majka rapper Curtis beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majka kommentben védte meg Curtist egy kollégájukkal szemben.

Mint arról beszámoltunk, komoly nézeteltérés támadt Curtis és Funktasztikus között. A vita úgy kezdődött, hogy utóbbi legújabb dalában a rappert becsmérelte. Előbbi pedig egy kommentben szólt vissza neki és fenyegette meg, mondván, nem lesz jó vége annak, ha legközelebb találkoznak.

Nem kellett sokat várni Majka közbeavatkozására, aki egy hozzászólásban védte meg barátját és egyben arról kezdte faggatni Funktasztikust, hogy tulajdonképpen mi is a baja Curtissel...

Mi baj van? Most komolyan... Miért csinálod ezt? Mikor lettünk mi olyan rosszban, hogy köcsögnek vagyunk beállítva állandóan? Lánynak, tehetségtelennek, ellenségnek... Tényleg nem értem... sosem mondtunk semmit rád, sosem tettünk keresztbe neked... Nem akartunk sosem válaszolgatni azokra a sorokra amiket írtál , mert egyszerűen nem értjük. Ati máshogy kezeli ezt a dolgot és már támad, de ez azért ne legyen már furcsa."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.