Kegyetlen üzenetet kapott Kulcsár Edina: egy kommentelő azt kívánta, haljon meg születendő kislánya

Forrás: Instagram -
kegyetlen üzenet Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második kisbabáját várja Kulcsár Edina, egykori szépségkirálynő. A celebmami őszintén osztotta meg követőivel az örömhírt, aminek hallatán a legtöbben folyamatosan gratulálnak neki. Egy nőt kivéve, aki kegyetlen dolgot üzent Edinának.

Felháborító és hátborzongató üzenetet kapott egyik követőjétől Kulcsár Edina: az ismeretlen nő azt kívánta, hogy haljon meg Edina és Csuti születendő kisbabája.

Az egykori szépségkirálynő intelligensen reagálta le a dolgot és válaszolt erre a kegyetlen üzenetre, Csuti azonban mélységesen felháborodott.

Kulcsár Edina Forrás: Instagram

„Sajnos manapság számos közszereplőt érnek hasonló, szóbeli bántások. Az, hogy egy gyermeknek, egy magzatnak kívánnak rosszat, számomra mindennél felháborítóbb. Véleményem szerint a döntéshozóknak törvényileg kellene szabályozniuk az efféle viselkedést. Egy esetleges börtönbüntetés kockázata talán elrettentené a hasonló lelkületű embereket attól, hogy ilyesmit írjanak egy várandós nőnek. Mérhetetlenül büszke vagyok a feleségemre, amiért ennyire intelligensen kezelte ezt a helyzetet, úgy gondolom, ez a példamutató magatartás. Nem állt bele a konfliktusba, és ez jellemző a mindennapjainkra is: nem engedjük, hogy bizonyos emberek gonoszsága hatással legyen a hétköznapjainkra. Korábban meg is állapodtunk Edinával, hogy a hasonló üzeneteket ő kezeli, mert ő sokkal higgadtabban reagál rájuk, mint én tenném. Szerencsések vagyunk, mert a követőink mindig kiállnak mellettünk, amiért nagyon hálásak vagyunk. Az ő szeretetük többet ér, mint a rosszakarók bántásai" - mesélte a Ripostnak Csuti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.