Bárdosi Ildikó sem tartotta magában a véleményét arról, amit Schobert Norbi mondott. 

A fitneszguru hatalmas vihart kavart szavaival: azt mondta, hogy a párkapcsolatokat, házasságokat az teszi tönkre, hogy a nők szülés után nem adják le a terhesség alatt felszedett kilóikat. Nagyon sok ismert anya szólalt fel Norbi álláspontja ellen, most  Bárdosi Ildikó is kiírta magából a véleményét.

Bárdosi Ildikó is elmondta a véleményétForrás: Instagram/Bárdosi Ildikó

„Én is azt gondoltam, igazán kemény vagyok, és bírom a strapát, könnyek és hisztéria nélkül végig tudok menni rajta. De nem! Első várandóságom alatt 4 hónapig rosszul voltam. Ránézni sem tudtam egészséges ételekre. Túlélésre játszottam – szó szerint.
Apuka általában kenyérkereső, így sokat vannak egyedül az anyukák, sokszor többet, mint kellene. Aztán jön az a pont, amikor annyira elfáradnak, hogy azt kívánják, valaki lője ki őket a Holdra egy napra, és azt a napot úgy tudják végigaludni, hogy senki nem szól hozzájuk. Itt még mindig nem az edzésen, az alakformáláson, és az életmódváltáson jár az eszük. Gondolom én...
Majd jön az a fajta társadalmi nyomás, ami a tökéletes anyuka képét várja el a nőktől. Szülés után újra úgy nézzen ki, mint „leány korában". Ennek köszönhetően, és persze a közösségi média hatására bemászik a gondolat az újdonsült anyukák fejébe, majd frusztráltak lesznek, és el is hiszik, hogy valamit rosszul csinálnak" – írta a többi között blogján Bárdosi Ildikó.