Bárdosi Ildikó is elmondta véleményét Schobert Norbi szavairól

Forrás: Instagram/Bárdosi Ildikó -
blog Bárdosi Ildikó Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárdosi Ildikó sem tartotta magában a véleményét arról, amit Schobert Norbi mondott. 

A fitneszguru hatalmas vihart kavart szavaival: azt mondta, hogy a párkapcsolatokat, házasságokat az teszi tönkre, hogy a nők szülés után nem adják le a terhesség alatt felszedett kilóikat. Nagyon sok ismert anya szólalt fel Norbi álláspontja ellen, most Bárdosi Ildikó is kiírta magából a véleményét.

Bárdosi Ildikó is elmondta a véleményét Forrás: Instagram/Bárdosi Ildikó

Első várandóságom alatt 4 hónapig rosszul voltam. Ránézni sem tudtam egészséges ételekre. Túlélésre játszottam – szó szerint.


Apuka általában kenyérkereső, így sokat vannak egyedül az anyukák, sokszor többet, mint kellene. Aztán jön az a pont, amikor annyira elfáradnak, hogy azt kívánják, valaki lője ki őket a Holdra egy napra, és azt a napot úgy tudják végigaludni, hogy senki nem szól hozzájuk. Itt még mindig nem az edzésen, az alakformáláson, és az életmódváltáson jár az eszük. Gondolom én...
blogján

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.