Rubint Réka kiakadt a sok gyűlölködő kommenten

Forrás: TV2 -
Rubint Réka komment Schobert Norbert botrány gyűlölet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rékának már nagyon elege van azokból a gyűlölködő kommentekből, amelyeket férje, Schobert Norbi botrányos videója óta folyamatosan kap.

Nemcsak Schobert Norbinak kell viselnie botrányos kijelentése következményeit, hanem Rubint Rékának is. Amióta ugyanis a fitneszguru közzétette az ominózus videót, a feleségét sem kímélik a kommentelők.

Réka annyi gyűlölködő üzenetet kapott az elmúlt napokban, hogy saját bevallása szerint az étvágya is elment. Mindezt egy mosolygós fotóval tudatta Insta-storyban:

Az ocsmány kommenteket olvasva elment az étvágyam. Így ma is reggeli helyett egy isteni jót futottam. Nézzük a dolgok jó oldalát. Még egy nap és elérem a lánykori súlyom. És még Update sem kell hozzá! Elég azt a sok gyűlölködő kommentet olvasnom, ami egyes emberek lelkében tombol."

A bejegyzést ide kattintva nézheted meg.

Rubint Réka Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.