Schobert Norbi továbbra sem bánta meg kijelentéseit

Forrás: TV2 -
család elhízás kijelentés Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi továbbra sem bánta meg hétfői kijelentését, amivel nők ezreit sértette meg, sőt örül annak, hogy végre az egész országban téma az elhízás problémája.

Schobert Norbi hétfőn szólt be a közösségi oldalán a túlsúlyos nőknek, amellyel hatalmas port kavart. Ő azonban a mai napig nem bánta meg kijelentéseit, olyannyira nem, hogy még örül is annak, hogy végre az elhízás problémájával foglalkozik az egész ország.

Nagyon megtisztelő, hogy az elhízás problémáját ilyen fontos társadalmi kérdéssé tudtam emelni, hogy politikusok, nagyvállalatok emelnek hangot. 30 éves pályafutásom alatt nem értem el ilyen eredményt kommunikációs szinten. Örülök, hogy a média felkapta a videómat, mert fél nap alatt nagyobb nézettséget hozott nekem, mint a TV2 és az RTL Klub együtt" – árulta el a Blikknek.

Schobert Norbi Forrás: TV2

Schobert Norbi hozzátette, az sem zavarja, hogy lájkokat veszített hivatalos Facebook-oldala, nem félti üzletét. A témáról rengeteget beszélgetett gyermekeivel is és nagyon örül, hogy a családja mellette áll.

Hogy a családomat is támadják emiatt, az mások szegénységi bizonyítványa, emberi butaság és rosszindulat. Természetesen beszélgettünk erről itthon, a gyerekek kérdezgettek, válaszoltam nekik. Ők kiállnak mellettem, tudják, hogy egy jó ügy érdekében vívok harcot. Továbbra sem vonom vissza, amit mondtam, lehet, hogy sarkosan fogalmaztam és jobban kellett volna csomagolnom, de igazat mondtam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.