Újra jelentkezne a műsorba az X-Faktort kétszer feladó Nagy Krisztián

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor Nagy Krisztián tehetségkutató jelentkezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmadjára is nekivágna az X-Faktornak Nagy Krisztián, aki a legutóbb két versenyt depressziója miatt adta fel.

Kétszer vágott neki az X-Faktornak Nagy Krisztián, ám mindkétszer feladta a versenyt súlyos depressziója miatt. Az énekest azóta kezelik, orvosai csak lassan csökkentik gyógyszeradagját. Most már sokkal jobban érzi magát és talán elég erős ahhoz, hogy újra jelentkezzen a műsorba.

Meggyógyultam. A szüleim rengeteget segítettek, állandóan motiváltak, próbáltak pozitív gondolatokkal feltölteni. Szerencsére ma már képes vagyok irányítani a cselekedeteimet, eltűntek a démonjaim. (...) Most minden rendben, boldog vagyok, és tervezgetem, hogy újra jelentkezem az X-Faktorba. Nem tudom, a mentorok mit szólnának, ha újra meglátnának, de biztos vagyok benne, hogy meg tudnám győzni őket, hogy képes vagyok végigcsinálni a versenyt. Igaz, készülnöm kell, mert híztam, más lett a hangom, sok gyakorlást kihagytam, és januárban egy műtétem is lesz, ami újabb kényszerpihenőt jelent" - árulta el a Blikknek.

Nagy Krisztián Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.