Bódi Guszti és Margó elárulták, hogyan védekeznek a koronavírus ellen

Thaiföld karantén Darai Andrea Bódi Guszti Bódi Margó Kasza Tibi nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű zenészházaspár, Bódi Margó és Bódi Guszti évek óta minden télen visszajárnak Thaiföldre.

Margó és Guszti még december elején utaztak Thaiföldre, amimkor a koronavírusnak még híre-hamva sem volt. A járvány Vuhan városából indult, mostanra pedig elérte már az amerikai és európai kontinenset is.

Guszti és Margó nagyon elővigyázatosak, ezért a szokásosnál is gyakrabban mosnak kezet, nem vásárolnak ismeretlen eredetű ételt az utcán, és idejük nagyrészét maszkban töltik. A házaspár fia, Csabi a Ripostnak mesélte el, hogyan érzik magukat a szülei most, hogy egyre nagyobb a veszély.

"Amint édesapámék hazaérnek, az első dolguk az lesz, hogy elvégeztetnek egy tesztet, ami kimutatja, hogy vírushordozók-e, és mivel a lappangási idő egy hét, ez idő alatt anyu és apu otthon marad a házban, és nem érintkezik senkivel..."

Nem a zenészházaspár az egyetlen, aki Ázsiában pihen. Molnár Andi jelenleg Szingapúrban tartózkodik, de körútja során megfordult Thaiföldön is, Kasza Tibi és családja pedig több hetet is Thaiföldön volt.

Margó és Guszti óvják a saját és szeretteik egészségét is. Forrás: Muzsika TV

Tibi az Instagramon üzent az aggódó rajongónak:

"Rengeteg aggódó üzenetet kapunk tőletek Koronavírus ügyben, amit nagyon köszönünk! Elmondom mi mit látunk itt Bangkokban.

1 nappal korábban átjöttünk Samui-ról, és inkább itt vagyunk Bangkokban a szállodában, a gyereket már nem visszük ki, itt játszunk vele a szobában. Ha kimegyünk akkor maszk, és folyamatos kézfertőtlenítés. Ettől többet nem tehetünk.

Az utcán abszolút semmi jele nincs itt a pániknak, az emberek max 10 százaléka visel egyáltalán maszkot. Normális mederben megy az élet. A boltokat nem rabolták le, tehát nem is készleteznek az emberek. A legfrisebb hír 4 órás amit találtam eszerint 8 igazolt koronavírus fertőzött van Thaiföldön,(69 millió lakosú országról beszélünk) abból 5-öt már visszaküldtek Kínába. Nyilván mindenkit ellenőriznek, aki lázzal, influenzás tünetekkel jelentkezik. Mivel hosszú a lappangási idő nyilván ez a szám folyamatosan változik. Vigyázunk magunkra, minden óvintézkedést tartunk, és 2 nap múlva már otthon leszünk épen egészségesen"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.