Hazaköltözhet Istenes Bence és Csobot Adél

Forrás: Instagram/benistenes -
Csobot Adél műsorvezető Istenes Bence költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös műsorban szerepelhet Istenes Bence és Csobot Adél.

Hamarosan újra egy műsorban dolgozhat Istenes Bence és Csobot Adél. A műsorvezető lesz ugyanis a házigazdája az RTL Klubon hamarosan induló Álarcos énekesnek, kedvese pedig a pletykák szerint az egyik „nyomozó" lesz, akinek ki kell találnia, ki is rejt az álarc.

A szerelmesek a 2012-es X-Faktorban ismerték meg egymást, és tavaly a Nyerő párosban tűntek fel együtt. Jelenleg Németországban élnek két gyermekükkel együtt, de a műsor miatt szinte biztos, hogy egy időre haza kell költözniük.

Bence már ismerte ezt a formátumot, és ezért szívesen vállalta a benne való szereplést, de attól talán még boldogabb volt, amikor Adél neve is szóba került, hiszen nagyon szeretnek együtt dolgozni. (...) Bence kint élő anyukája sokat segít, de két kisgyerekkel nem könnyű egy idegen országban, főleg úgy, hogy Adél még nem beszél olyan jól németül" – mesélte egy ismerős a Blikknek.

Istenes Bence és Csobot Adél Forrás: Instagram/benistenes

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.