B. László egykori cellatársa továbbra is állítja, tudja, hol rejtették el VV Fanni holttestét.

Mint arról már beszámoltunk, nemrég megkezdődött a VV Fanni-gyilkosság ügyének tárgyalása, amely során kiderült, a bíróság kapott egy levelet a gyilkossággal vádolt B. László egykori cellatársától, a Győrben raboskodó R. Györgytől. A férfi azt írta üzenetében, ő tudja, hol rejtették el az áldozat holttestét. Persze nem ingyen árulná el az információt, szeretné, ha cserébe elengednék büntetését.

A Blikk azt írja, a rab most újabb levelet írt – ezúttal a Fanni családjának jogi képviseletét ellátó ügyvédnek.

Csak megjegyezném tisztelettel: Nem a Dunában keresendők a Novozánszky Fanni földi maradványai. Csak ez a kutyát se érdekli, nemhogy a nyomozókat. A 'tippért' mindössze a szabadlábon védekezésem lehetőségét kértem – ártatlanságom igazolása érdekében – egy végre tisztességes eljárásban, amit megvontak tőlem a nyomozók manipulációja, mulasztásaival, védelem rombolásával" – írta.

VV FanniForrás: RTL

Dr. Lichy József ügyvéd azonban kételkedik abban, hogy a férfi konkrét információk birtokába jutott volna.

Bevallom, nagyon kíváncsian várom, hogy a bíróság beidézze, és ott elmondja, mit is tud valójában. Nem tartom életszerűtlennek, hogy a gyanúsított már nem bírta a rá nehezedő nyomást, ezért a cellatársának elmondott mindent, hogy könnyítsen a lelkén" – nyilatkozta a lapnak.