Elhunyt Gyenes Béla, szaxofonos - számos zenekar oszlopos tagja

Forrás: Shutterstock -
halál szaxofon Gyenes Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Gyenes Béla, ismert zenész, aki az R-Go, Unisex, Bon Bon zenekarok fontos tagja is volt.

Levelet írt halála előtt betegségéről és gondolatairól az ismert magyar zenész.

Szívszorító szavakat osztott meg az 58 évesen elhunyt Gyenes Béla, akinek utolsó levelét zenésztársa osztotta meg közösségi oldalán.

„Kedveseim.

Elmentem, igaz nem önszántamból, de menni kellett.

Hogy értsétek, röviden elmesélem a történetet.

2017 júliusban beteg lettem, jártam kezelésekre, sokszor hajat váltottam, de felvettük a harcot. Ha ezt olvassátok, az azt jelenti, hogy vesztettem. De sebaj.

Tartalmas, szép életem volt, köszönhetően szüleimnek, rokonaimnak, barátaimnak, zenész kollégáimnak, egyszóval: NEKTEK és a ZENÉNEK !!!

A zene, ami fontos része volt életemnek, amin keresztül elmondtam örömöm, bánatom, amiben szívem-lelkem benne volt, és remélem, a zenén keresztül sokáig fogtok emlékezni rám.

Petikém-Tomikám, nem tudok menni a 25. jubileumi koncertre, de érezzétek, hogy a lelkem kis darabja ott lesz veletek mindig, bármerre mentek.

Drága zenész kollégáim, kollégák, mélységes megtiszteltetés, hogy Veletek zenélhettem, és sok boldog órát töltöttünk együtt. Köszönöm.

Ne szomorkodjatok, mert ott, ahová most tartok, nagyszerű zenészek, barátok várnak.

Jó kis zenekart hozunk össze. Ott van a Kakas, ott a Robi, a nagy öreg , Barry White, Gesztesi és még nagyon sokan, így nagy bulit csapunk.

Köszönöm, köszönöm, hogy vagytok nekem. ( bocs Peti )

Ölellek benneteket. Béluska

Ui: Drága Ercsikémre nagyon vigyázzatok, Ő most nagyon elveszett és szomorú."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.