Borbás Marcsi elfáradt, ezért tart szünetet

Forrás: Origo -
visszavonulás Gasztroangyal vallomás Borbás Marcsi műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borbás Marcsi elárulta, fáj a szíve a csalódott rajongók miatt, ám úgy érzi, kell egy kis szünetet tartania a tévézésben, mert elfáradt.

Néhány héttel ezelőtt került le a képernyőről Borbás Marcsi közkedvelt műsora, a Gasztroangyal. Akkor a tévés kimerültsége miatt kért türelmet a köztévétől. A rajongók érthető módon nagyon szomorúak, ám kedvencüket így is több platformon is következik, nemrég például közös honlapot indított férjével.

Igen, csalódottak a rajongók, amiért fáj is a szívem. De tudom, hogy megértik, ha azt mondom: elfáradtam. Huszonhárom éve heti utazós műsort forgatok, idén áprilisban leszek 52 éves. Szívesen utazom továbbra is, nem adom fel a vidék, a hagyományok, a tradíciók bemutatását, de már képtelen vagyok arra, hogy minden héten napokig távol legyek" - nyilatkozta a hot! magazinnak.

Borbás Marcsi Forrás: Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.