Mattesz Csilla úszóolimpikon volt Gesztesi Károly titkos szerelme

Forrás: Facebook/Gesztesi Károly -
Gesztesi Károly Liptai Claudia Mattesz Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mattesz Csilla volt az utolsó, akit halála előtt Gesztesi Károly legalább tízszer hívott telefonon, de az nem vette fel. Az úszóolimpikon most a Storyban szólat meg, és mesélt 25 éven át tartó titkos kapcsolatukról. 

Drámai véget ért Mattesz Csilla és Gesztesi Károly kapcsolata. A nő a magazinban így beszél minderről:

"Sorsszerű volt Karcsi halála, Boldogtalan volt, marcangolta magát, örökös lelkiismeret-furdalással élt (...) Aki a leginkább hiányzott neki, a nagy ő, Claudia."

Forrás: Facebook/Gesztesi Károly

Az úszónő elmondta, soha nem éltek együtt, de szoros kapcsolatban voltak egymással. "Elválaszthatatlanok voltunk, barátok, szerelmesek, nagy kapcsolat volt a miénk. Én talán kicsivel szerelmesebb voltam, mint ő, de ennek is oka volt. Számára a nagy ő Claudia volt" - mondta el, és hozzátette, válásuk után is az ő vállán sírta ki magát a színész.

"Az elmúlt 25 évben, bár rengeteg mindent csináltunk együtt (...) a nyilvánosság előtt nem vállaltuk a barátságunkat, a szerelmünket, de a szívünk mélyén tudtuk, összetartozunk" - emlékezett Csilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.