Időjárás: Figyelem 100km/h széllökések várhatók!

Forrás: MTI -
időjárás szélvihar széllökés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
100km/h-s szélviharok várhatók holnapra. Nagyon kell vigyázni!

Hétfőn erősen felhős idő lesz többfelé esővel, záporral, főleg a Dunántúlon zivatar is kitörhet. Nagy területen lesz VIHAROS az ÉNy-i szél, a Dunántúlon 100 km/h-t meghaladó széllökésekre is készülni kell! 9 és 15 fok közötti tavaszias enyheség várható. Erős melegfronti hatás érvényesül.

Szélvihar jön! Forrás: MTI

Kedden délelőtt még több helyen eshet az eső, aztán - a viharossá fokozódó és ÉNy-ira forduló szél hatására - csökken a felhőzet, kisüt a nap. 9°C körül alakul a csúcsérték.

Szerdán és csütörtökön változó felhőzetre, elszórtan esőre, záporra van kilátás. A szél ismét délnyugatira fordul és megélénkül. 5 és 10 fok közé gyengül a nappali felmelegedés.

Pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és többfelé alakul ki eső, a hegyekben havas eső, havazás is. 3 és 9 fok közötti értékeket mérhetünk - írta meg a köpönyeg.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.