A 92. Oscar-gálán idén is bőven volt látnivaló. Nem csak gyönyörű ruhákban tündököltek a világsztárok, hanem akadtak olyanok is, akik kissé elszúrták a ruhaválasztást. Ezeket gyűjtöttük most egy csokorba.

Az idei Oscar-gálán sem volt hiány a ciki outfitekből. Voltak olyanok, akik ízléstelen öltözéket választottak a bevonulásra. Ősszegyűjtöttük őket:

Penelope Cruz

A gyönyörű latin díva idén nem választott túl jól, ami a ruháját illeti. Selyem fekete fodros Chanel összeállításán sokat rontott a mellrészen lévő hatalmas fehér rózsa, valamint a derekán lévő fehér gyöngysor. 

Penélope CruzForrás: Getty Images/([None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] (Photographer) - [None]

 Salma Hayek

Úgy tűnik a latin szépségek az idei Oscar-gálára nem túl sikeresen választottak ruhakölteményeket. Penelope Cruz után Salma Hayek is megkapta nálunk az est egyik legcikibb outfitj címet. Az 50 éves gyönyörű színésznő Vénusz istennőt próbálta megformálni a vörös szőnyegen Gucci ruhájában, hajába pedig ezüst színű olajágat formáló díszt tűzött. Nem túl szerencsés választás.

Salma HayekForrás: WireImage/2020 Steve Granitz/Steve Granitz

Kristen Wiig

A 46 éves színésznő ruhája láttán zavarba jöttünk, ugyanis úgy festett tűz piros kreálmányában, akár egy félig kibontott és összegyűrt szaloncukor. Nem tudni, miért ezt választotta, az azonban biztos, hogy rosszul tette. Nálunk abszolút a ciki kategórában van.

Kristen WiigForrás: FilmMagic/@2020 Jeff Kravitz/filmmagic.com/Jeff Kravitz

 

Saoirse Ronan

A fiatal színésznő sem választott túl jól az idei díjátadón. Fodros derékrészével túl sok volt az összhatás. A színésznő függetlenül a ruhaválasztásától az idei gála egyik főszereplője volt, ugyanis jelölték a legjobb női főszereplőnek járó díjra.

Saoirse RonanForrás: Getty Images/([None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] (Photographer) - [None] (Photographer) - [None] ( ([None] (Photographer) - [None] ( ([None]/Amy Sussman