Hiába ostromolják a férfiak Csepregi Évát

Forrás: Fem3 -
párkapcsolat szerelem Csepregi Éva férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csepregi Éva elárulta, egyelőre nem áll készen egy új párkapcsolatra.

Csepregi Évának jó pár évvel ezelőtt ért véget másfél évig tartó párkapcsolata. Bár érdeklődő valószínűleg akad bőven, ő egyelőre úgy érzi, nem áll készen egy új szerelemre.

Az az igazság, hogy nekem kell még egy kis idő. Még nem állok készen egy új szerelemre, még nincs helye az életemben egy új kapcsolatnak. Még egyedüllétre van szükségem, de hogy meddig, azt én sem tudom. Ezeket a dolgokat nem szabad siettetni" – mesélte a Blikknek.

Csepregi Éva Forrás: Fem3

A 66 esztendős énekesnő hozzátette, még azt is el tudja képzelni, hogy leendő párja a rajongói közül kerül ki.

Igazából nem zárok ki csak azért valakit, mert a rajongóm. A volt párom is színpadhoz közeli ember volt, szóval számomra ez nem probléma. Persze, egy rajongónál mérlegelni kell, hogy valóban rám kíváncsi-e, vagy arra a Csepregi Évára, akit ő a színpadon lát. Sok mindentől függ a párválasztás, de nálam ez most nem aktuális téma."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.