Brad Pitt évtizedekkel ezelőtt utazott Skóciába, ahol kapcsolatba keveredett egy pultossal. A nő most elmondta, mi történt köztük akkor.

A sztárok pikáns kalandjai sosem maradnak titokban, mindegy, hogy pontosan mikor is történt velük az eset. Brad Pitt egyhetes kapcsolatáról évtizedekkel később tálalt ki a nő, akivel a színész összeszűrte a levet Skóciában. A fiatal Brad az Interjú a vámpírral című film forgatása miatt utazott oda 1994-ben, és egy helyi bárban ismerkedett meg a pultosként dolgozó Jilliannel.

Brad Pitt egy hétig kavart egy pultossalForrás: NurPhoto/Filippo Ciappi/NurPhoto/Filippo Ciappi

A pultos bevallotta, eleinte nem volt elájulva a színésztől, de valahogy mégis sikerült egymásba gabalyodniuk. Brad Pitt pedig azt mondogatta neki, ő az egyetlen nő, aki iránt érdeklődik, amit persze Jillian nem hitt el.
Őszintén, először nem annyira tetszett, furcsának tűnt. Aztán mégis egymásra kattantunk, igazi hullámvasút volt az a néhány nap. De ez nem olyasmi, amivel dicsekedni szeretnék" – mondta a Daily Mailnek a nő. A pár nap alatt sok programon vettek részt együtt, még Jillian anyukájához is ellátogattak, ahol együtt vigyáztak a nő unokahúgára.