Vasvári Vivi elárult egy-két dolgot új kapcsolatáról.

Vasvári Vivien ígéretéhez híven megmutatta új párját Valentin-napon, most pedig a kapcsolatukról is mesélt. Elárulta, régóta ismerik egymást szerelmével, de azelőtt nem gondoltak így egymásra.

Vasvári Vivien régóta ismeri párjátForrás: instagram.com/vasvarivivien

"Csodásan telt a Valentin-napom. Zsigmond reggel már virágos fürdővel lépett meg, aminek nagyon örültem. Még sosem volt ilyen meglepetésben részem. Nagyon romantikus volt, annak külön örültem, hogy ennyire figyelmes velem a párom, és tudta, hogy imádom a virágokat. Este elvitt vacsorázni, az alkalomra az új babarózsaszín ruhámat vettem fel, és nagyon tetszettem neki. Gondolkodtam, hogy pirosba öltözöm, elvégre az illene az alkalomhoz, de a rózsaszín a kedvenc színem, és Zsigmond is azt mondta, hogy gyönyörű vagyok" - mondta a Blikknek Vivi.

"A vakáció csodásan telik, nagyon boldogok vagyunk, és kiélvezzük az első hosszú közös utunkat. Nagyon sokat dolgozunk, ránk fért már egy kis pihenés, és az, hogy kettesben tudjunk lenni, csak egymásra figyelni. Érdekes, mert hiába ismerjük egymást régóta, sokáig nem is beszéltünk, nem gondoltunk úgy a másikra, mint most. Mindketten válófélben vagyunk, így pontosan értjük, min megy át a másik, és lelki támaszai vagyunk egymásnak" - tette hozzá.