Tóth Vera már egy éve boldog párkapcsolatban él Pauli Zoltánnal, akivel már a közös gyermeket is tervezik: bármikor jöhet. 

Tóth Vera karrierje és magánélete is szárnyal. Több mint egy éve már, hogy megtalálta társát, Pauli Zoltánt, aki elárulta, bármikor jöhet a közös gyermekük: ezt a sorsra bízták.

Tóth Vera és párjaForrás: Tóth Vera - Instagram

"Hiszek a sorsszerű dolgokban, de főleg az emberek megfelelő időben való találkozásában. Én is eljutottam odáig, hogy végre az igazán fontos dolgokra koncentrálok. Szeretem Vera elképesztően jó lelkét, hogy bármiről órákon át el tudunk beszélgetni, és hogy úgy tudjuk támogatni egymást mindenben, ahogy azelőtt még senki. Kiegészítjük egymást, és nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Nálam egy év a próbaidő, ami lejárt, és működünk, szóval nagy szavak, de igen, ő az... Én jobban benne vagyok a korban, és teljesen nyitott vagyok mindenre, de engedem, hogy menjen minden a maga útján. Bármikor jöhet a gyerek, Verával ezt rábíztuk a sorsra. Mi készen állunk, és nagyon nagy szeretettel fogadjuk, amikor jön, és ahogy sokan, mi is eltoljuk a súlypontokat és átrendezzük az életünket" - mondta a Borsnak Zoltán.