Egy napra átvette felesége feladatait Emilio

Forrás: Spotlightmedia -
házasság Tina Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilio és felesége, Tina egy napra szerepet cseréltek és egymás bőrébe bújtak. Rögtönzött akciójuk olyan jól sikerült, hogy szöget ütött a fejükben: megkeresik hasonmásaik.

Poénnak indult az a szerepcsere, amelyben Tina és Emilio úgy döntöttek, egy napra egymás bőrébe bújnak. „Emil felkapta Vivi farsangi parókáját és elkezdett utánozni engem. Elindította Mama egyik dalát és megpróbált úgy táncolni rá, ahogy egykor én. Persze nem ment neki, de a szája óriási volt. Rémálmomba ne jöjjön elő többet a parókás Emilio" – mondta Tina, akit férje addig cukkolt, amíg úgy döntött, görbe tükröt mutat férjnek és megmutatja, ő hogyan látja a zenészt. A házasok végül egész napra szerepet cseréltek.

Emilio és Tina Forrás: Spotlightmedia

Emilionak annyira jó dolga van, folyamatosan körülötte nyüzsög mindenki. Sokszor tőlem várja, hogy ezt vagy azt megcsináljam, miközben neki is két perc lenne az egész. Aztán jönnek a kívánságai, hogy ezt enne meg azt. Közben komponálgat, dalokat mutogat, teljesen jól elvan. Jó a bőrébe bújni, nincs főzés, mosás, takarítás, háztartási feladatok" – mondta Tina, aki tökéletesen alakította férjét, míg Emilio is próbált Tinaként viselkedni.

Borzalmas volt Tinának lenni, ennyit takarítani, főzni. Nekem bőven elég volt ebből egy nap. Viszont olyan jól szórakoztunk, hogy úgy gondoltuk megkeressük a hasonmásainkat. Nem feltétlenül csak a külső hasonlóságot keressük, aki bármelyikünket is jól alakítja jelentkezzen! A Drága családomban megmutatjuk a legjobbakat" – mondta Emilio a Sláger TV-n látható reality legutóbbi epizódjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.