A Nyugi köztünk marad című műsorban mesélte eé Németh Kristóf, hogy az egyetemen Gryllus Dorka pofon csapta őt.

Benedek Miklós osztályába járt Gryllus Dorka és Németh Kristóf, akik nem igazán bírták egymást. Egy helyzetgyakorlat közben azonban meglepő fordulat állt be a kapcsolatukba. 

Gryllus DorkaForrás: Viasat3, Sághy Tímea

"Osztálytársak voltunk Benedek Miklós osztályában, és szemmel láthatóan nem bírtuk egymást. Az egyik helyzetgyakorlatnál összerakott minket a tanár úr. A téma az volt, hogy csók és pofon. Mindegyik gyakorlatban kellett lenni egy csóknak és egy pofonnak. Addig-addig próbáltuk, míg ebből szerelem lett!" - mesélte a műsorban Kristóf, aki végül tényleg szerelmes lett a színésznőbe.

Németh KristófForrás: LifeTv/Ez zsír!

"Nagyon tisztességesen jártunk el, mert akkor még mindkettőnknek volt párja, elôbb mindketten lezártuk azt a kapcsolatot. Szép szerelem lett, nekem a mai napig szép emlék és remélem, Dorkának is. Ma már mindketten boldog házasságban élünk, ha valahol összesodor az élet, barátságban beszélgetünk. Egy környéken laktunk, legutóbb a zöldségesnél futottunk össze. Mondtam neki, milyen jó lenne, ha eljönne hozzánk a Fórum Színházba. Ő most Kulka Jánossal játszik, azt meg én nézhetném meg. Úgy látszik, legközelebb színházban látjuk egymást nézőként" - mesélte a Borsnak a színész.