Horribilis összeget követelnek a behajtók Szigeti Ferenctől

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
behajtó Karthago büntetés Szigeti Ferenc parkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Karthago frontembere a napokban vett kézhez egy végrehajtói levelet, amelyben 102 ezer forint befizetésére szólítják fel.

Szigeti Ferencet hidegzuhanyként érte a behajtók levele, ugyanis álíltása szerint az elmúlt négy évben - a szélvédőjén hagyott büntetésen kívül- semmilyen értesítést vagy figyelmeztetést nem kapott elmaradt befizetésről.

"200 forintot dobtam be a gépbe a Ferenc körúton, de túlléptem a 30 percet, és a 46.-ban megbüntettek. A csekket beraktam a két ülés közé, és sajnos elfelejtettem, hogy odaraktam, így nem fizettem be a 15 ezret.

Az rendben van, hogy megbüntetnek, mert lejárt az 5 perces türelmi idő, de az elfogadhatatlan, hogy mindenféle figyelmeztetés nélkül négy évvel később egyszer csak kapok egy cechet 102 ezerről egy dörgedelmes levél kíséretében"

– méltatlankodott a zenész, aki közösségi oldalán is kifejtette ezzel kapcsolatos véleményét.

"Átláthatatlan, ellenőrizhetetlen, hogy milyen összegeket számítanak fel. A részletezésben egyebek mellett szerepel utazásiköltség-átalány. Az meg mégis mi a fene? Ha jól számolom, körülbelül 70 forinttal léptem túl a parkolást. Hogy lett ebből 102 ezer?"

Bár a zenész befizeti a végrehajtónak a büntetést, nem nyugszik bele a döntésbe, és szeretne utána járni a történteknek. -írja a Blikk.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.