Vajna Timi: Zoli és köztem több van barátságnál

Forrás: Instagram/timeavajna
Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, új párkapcsolata alakul Vajna Timinek. Andy Vajna özvegye azt mondja, soha nem lesz túl férje elvesztésén, de Zoltánhoz gyengéd szálak fűzik, aki Amerikába is vele tart majd. 

Azt, hogy Timi esetéeg újra szerelmes, sejteni lehetett egy ideje, hiszen Zolival már lefotózták őket nemrégiben Andy Vajna sírjánál, és a férfi segített az özvegynek a költözésben is és üzleti kapcsolat is van közöttük.

Vajna Timi most a Storyban mesélt arról, hogyan alakul az érzelmi élete:

„Szerintem soha nem leszek túl Andy halálán. Van, amikor jobban vagyok, de sokszor nagyon nehéz. Az esték és az éjszakák a legrosszabbak" – mondta, és elárulta, hogy Zolival hogyan kezdődött a kapcsolatuk.

Forrás: Instagram/timeavajna

„Úgy vettem észre, már egy picit nyitottabb vagyok egy párkapcsolatra, ami nagyon jót tesz. Zolival a barátságból kezdett kialakulni valami sokkal több. Amerikába is kijön utánam, és majd meglátjuk a folytatást. Érdekes, korábban megjósolták nekem, hogy a jövendőbelimet Andy révén ismerem meg egyszer. Hiszek az ilyesmiben..." - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.