A kamerák előtt üzent párja exeinek Fresh Andi

Fresh Andi exbarátnő féltékenység vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fresh Andi a kamerák előtt fejtette ki véleményét párja exbarátnőiről.

Fresh Andi nincs túl jóban vőlegénye exeivel. Bár a férfi két gyermekének két édesanyjával köszönőviszonyban van, nem szeretné, ha a korábbi barátnők kapcsolatot tartanának párjával.

Mindkét édesanyát ismerem, mindkettővel „szia-szia" kapcsolatom van, de ők mások az én olvasatomban, mint azok a jöttmentek és nem tudom máshogy nevezni és lehet, hogy most ki fog bukni belőlem valami, amit mindig elnyomva tartottam... (...) De az, hogy nekem itt ilyen volt-volt-voltok előkerülnek, hogy „boldog szülcsinapcsit", meg „boldog karimarit", meg mit tudom én... Meg volt exeknek az anyukái előkerülnek... Na figyelj... Szóval nem. Van egy pont, amikor azt mondom, tartsuk tiszteletben. Vicc kategória. (...) Én sem vagyok rosszban egy exemmel sem, de miért tartsam a kapcsolatot? Különvált az utunk, nem véletlenül. Feleslegesek ezek a körök. (...) Én azt gondolom, hogy egy ember akkor tesz gesztusokat, megnyilvánulásokat az exe után, amikor az ő élete nem kerek. Tehát szeretném, ha mindenki a saját életével foglalkozna, mert ha bárkinek bármilyen kérdése van a mi kapcsolatunkban, akkor hozzám lehet fordulni és én válaszolok mindenre. És ez egy burkolt üzenet is volt" – mondta a Life TV műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.