Berki Mazsi bekeményít? Újra akarja tárgyalni Natasa Zselyke elhelyezését

Forrás: instagram.com/berkimazsi -
Hódi Pamela Berki Mazsi gyermekelhelyezés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián a napokban már elmesélte, hogy 20 millió forintot követel kislánya édesanyjától, Hódi Pamelától, amit közös gyerekük számlájára szeretne befizetni. Szerinte olyan promóciós kampányokban használta gyereküket Hódi, amiből a kislány egy forintot sem kapott. Most pedig itt a másik fordulat....

Berki Krisztián elárulta, hogy felesége, Mazsi ötlete volt, hogy újratárgyalják Natasa Zselyke gyermekelhelyezését az iskolakezdés miatt.

Berki Mazsi, Katona Renáta Forrás: instagram.com/berkimazsi

„A feleségem, Mazsi ötlete alapján kezdeményezzük, hogy a jövőben heti bontásban legyen nálunk Nati.

Kezdődik az iskola, ami nem csak a gyerek életében mérföldkő, és azt szeretném, hogy hétfőtől péntekig nálam legyen, aztán hétvégén visszamegy az édesanyjához, majd a következő hétvégétől ismét velem lesz hét napot. Most sokszor hét közben is eljön hozzánk, de nem akarjuk, hogy – a tanulási időszakot megszakítva – nehezebb legyen neki az iskolakezdés" - mondta el a Borsnak Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.