Elölről kell kezdeni Galambos Lajos feleségének tárgyalását, pedig már az elsőbe is belebetegedett

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
újrakezdés Galambos Boglárka Galambos Lajcsi per
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel Galambos Boglárka ügyvédjét kizárták az eljárásból, így újra kell kezdeni Galambos Lajos feleségének tárgyalását. Váraltan fordulat állt be a mulatós sztár áramlopási ügyébe.

Folytatódik Galambos Lajos áramlopási pere. A mulatós sztár egészségügyi okokra hivatkozva kérte, hogy ügyvédje képviselhesse őt a következő tárgyalásokon.

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos tárgyalás Fotó: Csudai Sándor - Origo

A zenészt és társait áram-, víz-, illetve gázlopással vádolják. Az ügyben újabb fordulat állt be.

"A legutolsó tárgyalás óta fordulat állt be, mivel a bíróság kizárta a másodrendű vádlott, Galambos Boglárka védőjét az eljárásból. Ennek eljárásjogi okai vannak: az ügyben eljáró védő, dr. Borza János korábban tanúkat képviselt az ügyben, és ebből a bíróság most vonta le a következtetést.

Sajnálatos ebben az ügyben, hogy gyakorlatilag az összes eddigi eljárási cselekmény, amely Boglárka vonatkozásában volt, hatálytalanná vált, ezért az eljárást az ő ügyében újra, a nulláról kell elkezdeni"

- mondta el Lajcsi ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.