párkapcsolat szerelem Bradley Cooper Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy amerikai pletykamagazin állítja, titokban egymásra talált Katie Holmes és Bradley Cooper.

A NW magazin állítása szerint egymásra talált a két szingli hollywoodi színész, Katie Holmes és Bradley Cooper. Mint írják, ők ketten csupán néhány háztömbnyire laknak egymástól New Yorkban és egészen véletlenül botlottak egymásba egy üzletben.

Elkezdtek beszélgetni, mint ahogy két közismert személy szokott egymással. Aztán Katie nem sokkal később elmesélte a barátainak, hogy Bradley elkérte tőle a számát. Valójában még akkor sem számított arra, hogy ebből bármi kialakulhat..." – mondta egy névtelen forrás.

Állítólag románcuk nagyjából 3 hónappal később bontakozott ki, azonban arra nagyon ügyelnek, hogy kapcsolatukat titokban tartsák. Nem akarnak rohanni, bár Bradley már találkozott Katie kislányával, Surival, egyelőre csak egy barátként mutatkozott be neki - írja a GossipCop.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.