Gyerekbántalmazással és pedofíliával vádolják a nőt, aki 9 éves koráig szoptatta lányát

szoptatás Sharon Spink gyerekbántalmazás pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azzal robbant be a nemzetközi bulvársajtóba Sharon Spink, hogy 9 éves koráig szoptatta a lányát.

A gyerek 9 éves volt, de az anyja még mindig szoptatta néhány hetente. Ötéves koráig akár nyilvános helyen is megetette anyatejjel.

Sharon 2019-ben azt nyilatkozta a The Sunnak, hogy Charlotte hamarabb abbahagyta az anyatejezést, mint ahogy tervezték: a kislány néhány hónappal 10. születésnapja előtt leszakadt anyjáról.

„Körülbelül havonta egyszer szoptatta, amikor nem érezte jól magát. Aztán egyre ritkábban és ritkábban akarta. Most már két hónapja nem kérte az anyatejet" – mesélte akkor az édesanya, aki azt is elmondta, hogy ez eltéphetetlen köteléket épített ki lánya és közte. A nyilvános helyen való szoptatásról is csak azért mondott le, mert rengeteg bántó megjegyzést kapott, sokan pedofilnak titulálták.

„Hívtak már gyerekbántalmazónak, pedofilnak és csodabogárnak is. De engem nem érdekel, hiszen Charlotte tudja, hogy ez nem igaz. Amíg ő szerette volna, megengedtem neki, mert szerintem erre valók az anyák"

-nyilatkozta az anyuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.