Zana József betegségéről nyilatkozott második felesége

Forrás: TV2 -
Zana József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy hírül adtuk, hétfőn elhunyt Zana József. A színész hosszú ideje betegeskedett, az utóbbi hónapok nagy részét kórházban töltötte, végül feladta a harcot. 

A ripostnak Zana József második felesége, Renáta árulta el, hogy a színész eleinte nem akart beletörődni a betegségébe, küzdött ellene, ám ahogy rosszabbodott az állapota, úgy veszítette el az életkedvét is.

Forrás: TV2

„Szombaton láttam őt utoljára. Akkor már felkészültem a legrosszabbra. Tudtam, ha már ő sem akarja tovább ezt a földi életet, akkor az orvosok sem tudják megmenteni. Előttem van az arca... Senkinek nem kívánom, hogy így lássa a hozzátartozóját, hiszen bennem sem ez a kép élt róla. El sem tudom képzelni, hogy az utolsó heteket hogyan vészelte át a Zoli és a lányom, mikor Jóska már saját magáról is lemondott. Nem volt együttműködő, nem volt már életkedve, meg akart halni. Csak azt várta, hogy vége legyen" – nyilatkozta Renáta, aki bár évekkel korábban elvált a színésztől, jó kapcsolatban maradtak, hiszen hét évig voltak házasok, és született egy közös gyermekük is, Zita.

„Ő világ életében örült annak, ha körberajongták. Az, hogy most a szervezete feladta a harcot, az annak tudható, hogy nagyjából hat éve nem igazán keresték őt. Nagyon elszomorodott az utolsó éveire, és hiába tudta, hogy van, akikre számíthat, hasztalannak érezte magát. Egy művészembernek hatalmas hiányérzetet jelent az, ha nem látja vagy hallja viszont, hogy értékes a munkája. Ráadásul a barátai, akikkel együtt dolgozott, már meghaltak" – fogalmazott a nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.