Diana hiába kért segítséget II. Erzsébettől: ezt válaszolta neki a királynő

Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle -
Károly herceg Diana hercegné Kamilla hercegné II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titkos hangfelvételek kerültek elő Diana hercegnőről, egyiken állítólag az hallható, hogy próbál segítséget kérni II. Erzsébettől Károly és Kamilla viszonyával kapcsolatban.

Diana és Károly kapcsolata csak kívülről tűnt tündérmesének, és csak az elején. Nagyon gyorsan nyilvánvalóvá vált mindenki számára, hogy a herceg nem tart ki Diana mellett, és nem annyira titkolt viszonyt folytat Kamillával. A hercegné Károlyt is kérdőre vonta, de II. Erzsébettől is kért tanácsot, ám nem olyan választ kapott, mint amilyenre számított.

Diana hercegné hiába fordult II. Erzsébethez Forrás: Getty Images/1986 Georges DeKeerle/Georges De Keerle

Kiderült, hogy Diana zokogva kereste fel a királynőt, mert nem tudta, mit tegyen ebben a helyzetben. Megnyugtató szavak és tanácsok helyett azonban csak ennyit mondott neki II. Erzsébet: "Károly reménytelen eset". Majd hozzátette: "Nem tudom, mit tehetnél."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.