Édesapja nyomdokaiba lép Emilio kislánya, Vivike

Forrás: Sláger TV -
dal lány gyerek Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel kétmilliós megtekintésnél jár a legnagyobb videómegosztón Vivike első slágere. Emilio kislánya elérkezettnek látta az időt, hogy szülei elé álljon legújabb daltervével.

Nagy népszerűségnek örvend Emilio kislánya, Vivike, első slágere, a Táncolj velem. Az Emilio família legkisebb tagja azonban nem szeretne egyslágeres előadó lenni. Az nyolcéves Vivi újabb dalötlettel állt szülei elé. „Nagyon meglepett minket, amikor Vivi közölte, hogy újabb dalötlete van. A telefonomra titokban letöltött egy applikációt, amin összerakta a zenei alapot, sőt már a szöveg egy része is összeállt a fejében. Kész tervekkel állt elénk az új dala kapcsán, amitől leesett az állunk, egyúttal nagyon meghatódtunk, hogy milyen céltudatos" – mondta Tina, akinek férje azonnal nekiállt a dal tökéletesítésének.

Emilio és lánya Forrás: Sláger TV

Szeretném, ha egy igazi slágert raknánk össze Vivikének. Szerencsére az első dal kapcsán is nagyon pozitívak a visszajelzések, szerették. A fellépéseimen – ha Vivinek is van kedve – ő is el szokta énekelni a dalát. Ez az egész érte van, ha ő szeretné csinálni, segítjük ebben, de semmit sem erőltetünk. Vivi egyébként is nagyon tehetséges. Nem azért mondom ezt, mert elfogult vagyok, de tényleg látszik, hogy Tina családjának zeneisége és az enyém hogyan koncentrálódik benne. Remek ritmusérzéke van, el tudom képzelni, hogy a zenei pálya lesz majd az ő útja is" – tette hozzá Emilio a Sláger TV műsorában, a Drága családomban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.