Meghan Markle könnyekben tört ki utolsó hivatalos szereplése alatt

Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang -
Meghan Markle visszavonulás Meghan hercegné könnyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismertes, Meghan Markle és Harry herceg januárban jelentették be, hogy visszavonulnak a királyi család által képvielt feladataiktól, és amint lehetséges civil életet kezdenek. A Megxit néven elhíresült kilépés március végén lép életbe, ám előtte a hercegi párnak még részt kellett vennie utolsó hivatalos megjelenésén. Meghan nehezen viselte...

A Nemzetközösségi Napján vett részt hivatalosan utoljára Meghan és Harry, akik március 31-től már nem a királyi család tagjaiként élik az életüket. Kanadába költöztek, kisfiukkal Archie-val ott kezdenek új életet. Utolsó hivatalos eseményükön azonban még részt vettek. Meghan könnyekben tört ki, árulta el Bryony Gordon, a Telegraph újságírója.

Meghan hercegné nehezen viselheti a szabályt Forrás: Getty Images/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

„Végtelenül szomorúnak tűnt Meghan hercegné. Szomorú volt, hogy nem sikerült neki. Szomorú, hogy a királyi család első színes bőrű tagja kiszállt az uralkodói rendszerből. Komolyan vette a hétfői kötelezettségeit, és nem csak felkészült volt, hanem büszkén válaszolt minden kérdésünkre" - mesélte az újságíró, írta meg a Telegraph.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.